qui som

 

L’equip humà que formem Materials del Freser som el principal valor del magatzem. La polivalència, atenció i servei eficient al client és el nostre vaixell insígnia.

A Materials del Freser treballem per oferir-te i assessorar-te amb els millors productes i materials per la reforma de la teva llar, despatx, local o jardí, tant en obra nova com en reforma, des del primer pas, facilitant les eines per obtenir els permisos d’obra o realitzant el projecte per part d’un arquitecte, fins a l’últim detall d’interiorisme.
El nostre objectiu és que aconsegueixis tenir el que tantes vegades has somiat.

ELS NOSTRES PROJECTES

                                                                                                                                                          

Ampliació Terrassa
Estudi i subministrament de materials per l’ampliació de terrassa de fusta en càmping, mantenint l’estil original i amb sincronia amb els elements que l’envolten.
Materials subministrats: Fustes tractades autoclau de diferents amplades, gruixos i resistències segons projecte. Tela “butil” impermeable per teulada segons m2. Cargoleria diversa.
Reparació Teulada
Estudi i subministrament de materials per millorar l’aïllament i evacuació d’aigua de teulada respectant l’impacte visual i estètica de la casa.
Materials subministrats: Aïllant XPS50 sota teula de pissarra. Baixants i accessoris de coure.
Obra Nova
Assossarament i subministrament de materials per la construcció de vivenda d’obra nova adossada a l’antiga casa familiar, aprofitant la calidessa de la pedra de riu original.
Materials subministrats: Tabiqueria, àrids, llossa per exterior, ceràmica paviment, ceràmica revestiment, aixetes, plat de dutxa mampara i complements, vernís fixador de pedra
Monument Històric
Subministrament de materials per la rehabilitació del Castell de Campelles, un monument històric patrimoni cultural del poble.
Materials subministrats: calç hidraúlica, sorra 0/4